Team Schoon opschoonactie header

Opschoonacties

De Landelijke Opschoondag in maart en de World Cleanup Day in september zijn de twee grootste opschoonacties die we in Nederland kennen. Tijdens deze dagen gaan we massaal zwerfafval opruimen in onze buurt. Een opschoonactie is niet alleen nuttig, het is ook nog eens enorm gezellig! 

Team Schoon initiatieven

De Landelijke Opschoondag in maart en de World Cleanup Day in september zijn de twee grootste opschoonacties die we in Nederland kennen. Tijdens deze dagen gaan we massaal zwerfafval opruimen in onze buurt.  Tijdens deze opschoonacties kom je samen met jouw school, bedrijf of buurtvereniging in actie tegen zwerfafval. Dit draagt niet alleen bij aan een schone omgeving. Het zorgt ook voor saamhorigheid én het is ook nog eens super gezellig! Of je nu alleen, met de buurvrouw, het voetbalteam, de buurtvereniging of klasgenoot zwerfafval gaat opruimen, dat maakt niet uit!

Alle kleine beetjes helpen!  Naast de grootschalige landelijke opschoonacties kun je zelf natuurlijk het gehele jaar door een opschoonactie organiseren! Een opschoonactie is dus niet alleen nuttig, het is ook nog eens enorm gezellig!  Ga jij ook aan de slag tijdens een opschoonactie?

Team Schoon opschoondag

A title

Image Box text

Team Schoon zappers

A title

Image Box text

A title

Image Box text

Aan de slag!

Een veiligheidshesje, afvalgrijper, handschoenen en afvalzakhouder maken het voor jou gemakkelijker én veiliger om zwerfafval op te ruimen. Voor de juiste opschoonmaterialen check onze webshop.

Naar de webshop

Team Schoon Shop

Bestel Opschoonmaterialen

Afvalgrijpers in verschillende maten

Afvalgrijper voor Kids

Afvalzakhouders

Veiligheidsvesten Kids & Volwassenen

Voordeelset Kinderen

Voordeelset Volwassenen